bloghovedbilled 3

Billedvæg i soveværelset

Jeg var i Søstrene Grene for nogen tid siden. Her jeg fik øje på disse trækasser, og syntes at de var så fine. Jeg tænkte hvor kan jeg få plads til dem. Jeg kom i tanke om de kunne være en del af en billedvæg og projektet gik i gang. Trærammerne kunne jeg også få i Søstrene Grene og Lærredbilledet købte jeg i inspiration.

Til væggen har jeg brugt:

  • 3 trækasser
  • 3 trærammmer
  • Mintgrøn maling
  • Et postkort med “Hjertelyd” af Anni Gamborg
  • Grøn gavepapir med hvide prikker
  • Lærredbilled
  • Små træhuse som du kan læse om her

DSC_0185

bloghovedbilled 3

DSC_0195

DSC_0187

 

En tanke om "Billedvæg i soveværelset"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>