Kategoriarkiv: Børnevenligt

Pynt til temafest

Her kommer et par ideer til hvordan du kan lave tema ting til en fest. I dette tilfælde er det en børnefødselsdag med Violetta tema.

Først har jeg vist hvordan jeg laver pyntespyd til at sætte ned i kager. Jeg bruger, i det omfang det er muligt, dobbeltklæbende tape til dette, da det holder bedre end lim, men det er også muligt at bruge lim.

Til sidst har jeg vist hvordan man kan pynte slikposer og slikkepinde inden for samme tema, for at lave en sammenhæng mellem flere ting i festen. Alle motiverne er fundet på nettet, og kunne jo let være et andet tema, alt afhængig af køn og alder.

DSC_0667

DSC_0671

DSC_0672

DSC_0674

DSC_0675

DSC_0676

DSC_0679

DSC_0681

DSC_0688

DSC_0689

DSC_0692

Fødselsdags vimpel

Jeg har de sidste dage været ved at lave en del fødselsdagsting til et familiemedlem. Jeg vil nu dele lidt af ideerne med jer. Det første jeg vil vise er, hvordan jeg har lavet en fødselsdagsvimpel med navn og år.

Jeg har først lavet en skabelon i InDesign, men er du ikke fortrolig med dette program kan man også lave dem i hånden, så skal man bare lave bogstaverne separat og lime på vimpelen bagefter. Skabelonen til vimpel kan du få her.

Jeg har derefter klippet dem ud, foldet dem på midten og sat dem på et lilla bånd med dobbeltklæbende tape, da det er min erfaring der holder bedre end lim.

DSC_0630

DSC_0633

DSC_0638

DSC_0650

DSC_0642

DIY blomster i den kolde tid

Jeg har været ved at lave disse små gule “blomster” i weekenden. Et godt alternativ til rigtige blomster, man er bare fri for at skal huske at vande.

Jeg har samlet nogle gamle hyben grene, som at blevet skåret af og lå på jorden i en lokal park. Jeg lod grenene tørre. Derefter har jeg lavet de små gule “blomster” ud af gul “foam clay” som kan købes i alle hobbybutikker. Derefter har jeg sat de gule bolde på grenene.

Jeg har bruge:

  • Hyben grene
  • Gul Foam clay
  • En saks

DSC_0484

DSC_0474

DSC_0476

DSC_0481

DSC_0479

DSC_0488

DSC_0486

 

Dekorering af tændstikæsker

Jeg har været ved at dekorere mine tændstikæsker, så de er lidt pænere at have til at ligge fremme. Det er kun fantasien der sætter grænser, for hvordan de kan se ud. Dog kan det anbefales at male dem hvide først, så det oprindelige motiv ikke går igennem. Dette kan også være et god ide til børn. Mine Niecer syntes det er sjovt at pynte æskerne med glimmer og klistermærker, og lave dem til små gaver.

Du skal bruge:

  • Tændstikæsker
  • Hvid maling
  • Pensel
  • Ting til at dekorer med (Jeg har brugt washi tape, klistermærker og dymo)

DSC_0306

DSC_0201

DSC_0286