Kategoriarkiv: Klippe – klister

Pynt til temafest

Her kommer et par ideer til hvordan du kan lave tema ting til en fest. I dette tilfælde er det en børnefødselsdag med Violetta tema.

Først har jeg vist hvordan jeg laver pyntespyd til at sætte ned i kager. Jeg bruger, i det omfang det er muligt, dobbeltklæbende tape til dette, da det holder bedre end lim, men det er også muligt at bruge lim.

Til sidst har jeg vist hvordan man kan pynte slikposer og slikkepinde inden for samme tema, for at lave en sammenhæng mellem flere ting i festen. Alle motiverne er fundet på nettet, og kunne jo let være et andet tema, alt afhængig af køn og alder.

DSC_0667

DSC_0671

DSC_0672

DSC_0674

DSC_0675

DSC_0676

DSC_0679

DSC_0681

DSC_0688

DSC_0689

DSC_0692

Fødselsdags vimpel

Jeg har de sidste dage været ved at lave en del fødselsdagsting til et familiemedlem. Jeg vil nu dele lidt af ideerne med jer. Det første jeg vil vise er, hvordan jeg har lavet en fødselsdagsvimpel med navn og år.

Jeg har først lavet en skabelon i InDesign, men er du ikke fortrolig med dette program kan man også lave dem i hånden, så skal man bare lave bogstaverne separat og lime på vimpelen bagefter. Skabelonen til vimpel kan du få her.

Jeg har derefter klippet dem ud, foldet dem på midten og sat dem på et lilla bånd med dobbeltklæbende tape, da det er min erfaring der holder bedre end lim.

DSC_0630

DSC_0633

DSC_0638

DSC_0650

DSC_0642

Krea workshop de sidste to dage

Jeg er lige kommet hjem efter endnu en veloverstået workshop i en ungdomsklub. Jeg har de sidste to aftener holdt workshop i to forskellige aalborgensiske ungdomsklubber, hvor vi har lavet forskelligt slags julepynt, dels i papir og dels i papirler. Det har været to rigtig hyggelige aftener, hvor jeg sammen med en masse piger i 7.-9. klasses alderen, har lavet ophæng til juletræ i papirler eller som små vedhæng til julegaver. Derudover har vi også lavet forskellige juleophæng i karton, bla. de juletræer som jeg tidligere har vist her på bloggen.  Det har været rigtig sjovt og spændende at være ude og dele ud af sin viden og gode ideer. Jeg håber på at der i fremtiden vil blive mulighed for mere af denne slags.

DSC_0524